sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Despre blog


Am început blogul în momentul în care am avut o ezitare în privinţa locului în care să postăm informaţiile care, în urmă cu doi ani, erau postate pe ROMANIAN KUKAI.

Blogul iniţial, locul în care am învăţat să lucrăm, să informăm, să ne informăm, să colaborăm, este încărcat. Cu timpul, din el s-au desprins bloguri pentru postarea creaţiilor pe anotimpuri, bloguri pentru tanrenga, haibun, un blog în care sunt anunţate prezenţele poeţilor români în publicaţii peste hotarele României, un blog în care sunt anunţate concursurile internaţionale despre care aflăm, un blog specializat în prezentarea revistelor străine şi bloguri pentru postarea premiilor obţinute de poeţii români.

Cu această prezentare nu am epuizat lista de bloguri specializate. Cele mai multe sunt surse de inspiraţie pentru cei care doresc să înceapă să scrie haiku, senryu, tanka, bloguri pe care poeţii pot să îşi spună părerea, să contribuie la scrierea unui haiku, să comenteze, să înveţe. 

Dorim ca acesta să fie un loc pentru un schimb de experienţă. Se pot posta comentarii, se pot face noi anunţuri… Vă aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu